Voor individuen

Training (open inschrijving)

Ervaar jij ook dat de huidige wegen niet meer de oplossing bieden naar de toekomst toe? Lees verder en ontdek of onze training op open inschrijving dat is waar jij behoefte aan hebt.

Zoek je hoe je je hiertoe verhoudt en wat je hierin kunt doen? Ergens voel je dat appèl wel dat er op je wordt gedaan: Kijk niet buiten jezelf naar een leider. Neem zelf de leiding over wat jij doet en juist laat om nieuwe wegen te vinden.

Of mogelijk begeleid je cliënten die paniek ervaren als ze denken aan de toekomst vanuit zorgen voor de aarde en/of een van de transities die gaande zijn? Misschien ben je juist getriggerd door de nieuwe rapportage die je voor je bedrijf moet gaan maken in verband met de CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive).

Wat voor jou het startpunt hierin ook is, stap in voor persoonlijke groei en wereldwijde impact, waarbij we de eeuwenoude expansie mindset achter ons laten en samen koersen naar een nieuw tijdperk van harmonie. Dit vraagt ook om te onderzoeken waar jij verlies en afscheid van te nemen hebt. Om vanuit daar je energie kunt richten op dat wat voor jou ertoe doet. Deze grensverleggende training is ontworpen voor iedereen die verlangt naar persoonlijke groei en wil bijdragen aan een prachtige toekomst voor onze planeet.

Deze cursus is jouw sleutel tot persoonlijke ontwikkeling en wereldwijde harmonie, ongeacht tot welke generatie je behoort. Laat je vanuit een stevige theoretische basis door ons meenemen via je hoofd, hart, buik en handen en ontdek hoe jij vanuit jouw eigen kracht een positieve impact kunt hebben. Waarbij we de wijsheid van de natuur onderdeel laten zijn van het geheel.

Deze training gaat verder dan individuele groei; het biedt een diepgaand gevoel van hoop, vertrouwen, verbondenheid en inspiratie. Of je nu aan het begin staat van je zelfontdekkingsreis of al verder gevorderd bent, deze cursus past perfect bij jou, ongeacht je levensfase.

Dit is jouw kans om deel uit te maken van iets bijzonders, om jouw unieke stempel te drukken op een wereld in transformatie. Wacht niet langer! Schrijf je in voor de training en begin jouw reis naar een vervuld leven en een prachtige wereld waarin harmonie centraal staat! 🌟✨🚀

  • Vanuit een stevige theoretische basis 
  • Van binnen naar buiten en weer terug 
  • Hoofd, hart, buik en handen worden in beweging gebracht 
  • Geef de nieuwe werkelijkheid vorm, door de poort van rouw en verlies. 
  • Inspiratie, hoop, creativiteit met gelijkgestemden 

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw innerlijke wijsheden voor de toekomst? Schrijf je hier direct in. Hieronder zie je de data voor de aankomende training waarvoor de inschrijving open staat.

De trainingen worden gegeven in het Stayokay hotel van Soest, prachtig gelegen in de natuur. Voorzien van koffie, thee, snacks, fris en een lunch.

De kosten voor de training bedragen € 895 bij inschrijving via een bedrijf en zijn € 595 als particulier.

Mocht geld een belemmering zijn om mee te doen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijfformulier september

Ik schrijf me graag in voor de training op donderdag 19 en vrijdag 20 september 2024 te Soest.