Over ons

Zodat het leven floreert

Wij zijn een katalysator voor mensen en organisaties die vorm willen geven aan een leefbare toekomst.

Wij faciliteren de dialoog en verdiepen relaties. Wij creëren nieuwe perspectieven, vergroten het werkgeluk en dragen bij aan een positieve impact van mensen op een leefbare toekomst.


Waarden

Ecologische Solidariteit

Ecologische Solidariteit staat voor ons als waarde die ons eraan herinnert dat we allemaal deel uitmaken van het grotere web van het leven en dat onze acties een impact hebben op alles om ons heen. Het benadrukt het belang van het nemen van verantwoordelijkheid voor huidige en toekomstige generaties.”

Kwaliteit

Onze aanpak van kwaliteit rust op een solide basis van wetenschap, natuurlijke wijsheden en levenservaring. We streven naar kwaliteit die echte toegevoegde waarde biedt. Deze integriteit in kwaliteit, beïnvloedt diepgaand ons handelen en vergroot de impact, zowel voor ons als voor onze klanten.

Plezier

Plezier is de drijvende kracht om te kunnen leren en ontwikkelen. Het fungeert als de sleutel tot het ontsluiten van ons volledige potentieel. Wanneer plezier aanwezig is, worden deuren geopend naar nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Het stimuleert ons om onze omgeving te verkennen en nieuwe horizonten te ontdekken. Het resultaat? Een gezonde, innovatieve en onderling verbonden mens en organisatie.

Het team

Lilian Mansvelder – Potjer

Lilian is founder van Finding Ways. Zij wil jou faciliteren in het maken van je persoonlijke transitie waardoor je bewuster je leven op jouw manier kunt vormgeven. Met een positieve impact op jezelf én je omgeving. Daarnaast coacht zij individuen in hun zoekvraag, begeleid ze teams naar meer focus en een toekomstgerichte blik en doet ze adviesopdrachten.

Met als basis arbeids- en organisatiepsychologie is persoonlijke ontwikkeling altijd leidend geweest. In diverse functies heeft ze hiermee gewerkt binnen de Belastingdienst, het Ministerie van Financiën, Rijkswaterstaat, Sigra en Toeslagen. Schakelen van operationeel naar strategisch/politiek is voor haar vanzelfsprekend.

Marjolein Pilon

Marjolein is gedreven om de wereld een beetje mooier achter te laten. Naast de weg naar binnen faciliteert zij IT-teams in het verkleinen van hun Carbon Footprint via Plant as our Stakeholder.

De IT wereld zal blijven groeien, juist daarom is het zo belangrijk om ook in deze sector te onderzoeken hoe de Carbon Footprint kan worden verkleint. Dat zit vaak al in kleine simpele oplossingen, die toch een enorme impact kunnen hebben.

Het team van Finding Ways is gedreven je te faciliteren om je innerlijke wijsheden te benutten naar een mooiere toekomst.

1% for the planet

Vanuit Finding Ways geloven we dat we het goede voorbeeld dienen voor te leven. In onze levens doen wij ons best zo goed mogelijk als een goede voorouder te leven. In het kader van delen en vertrouwen op de kennis en kunde van anderen hebben wij ook besloten vanaf de start van ons bedrijf 2% van onze omzet te doneren. 1% via ‘1% for the planet’ en 1% naar een wisselend doel per jaar.