Lilian

Ben je op zoek naar wat écht belangrijk is voor jou? Of wil je ontdekken wat er in jou leeft en welke richting je op wilt gaan? Of heeft jouw team behoefte aan verheldering of loopt de samenwerking niet lekker? Laten we hierover praten!

Zoekend zijn, in de woestijn kunnen zijn biedt mogelijkheden om te experimenteren, spelen en te ontdekken. Ik ben nieuwsgierig naar hoe we met onszelf, elkaar en de natuur omgaan. Voor mij draait het om bewustwording, zowel van onszelf als van onze verbinding met anderen en de natuur. Ik integreer verbinding met de natuur ook altijd in mijn werk, om de enorme wijsheid, verdieping, reflectie en verstilling te kunnen benutten. Deze bewustwording leidt tot meer liefde en compassie voor elkaar en voor onze prachtige aarde.

Ik sta bekend om mijn eerlijkheid, scherpe blik, intuïtie, zorgzaamheid, kritische aanpak en doelgerichtheid. In mijn werk daag ik uit, luister ik, stel ik vragen en laat ik je experimenteren en ontdekken.

Omdat Outeroffice ook de kracht en inspiratie van de natuur onderschrijft en onder de aandacht brengt, werk ik met hen samen aan activerende buitenprogramma’s voor je hoofd, hart en lijf.

Laten we samen de weg verkennen en werken aan wat écht belangrijk is voor jou en jouw team!

Opleidingen en werkervaring

  • Arbeids- en Organisatiepsycholoog
  • ICR geregistreerd coach; L.J.W. (Lilian) Mansvelder – Potjer – (icr-coachregister.com)
  • Secure Base (Team)Coach via de School voor Transitie
  • Coachopleiding Innerlijke Familie van Arienne Klein
  • Diverse (project-/management) functies bij het Ministerie van Financiën/ Belastingdienst/ Toeslagen voornamelijk aan de politiek- bestuurlijke kant.
  • Vele trainingen, opleidingen en retraites op het gebied van persoonlijke ontwikkeling