Coaching

Welkom bij Finding Ways – Jouw weg naar betekenis

In het leven en ondernemen zijn er momenten waarop je voelt dat het anders moet. Dat je meer wilt, dat je méér kunt, maar dat er iets ontbreekt. Vrienden en familie kunnen je steun geven, maar soms heb je iets diepers nodig – een gids die je helpt jouw unieke pad te vinden, jouw innerlijke kracht te ontsluiten en je potentieel maximaal te benutten.

Ben jij een ondernemer, een creatieve geest of iemand die zoekt naar meer betekenis in het leven? Voel je dat het tijd is om een volgende stap te zetten, maar weet je niet precies hoe? Of loop je vast in patronen die je tegenhouden om verder te groeien? Misschien voel je de druk om bij te dragen aan een betere wereld, maar worstel je met hoe je dat het beste kunt doen.

Bij Finding Ways begeleid ik je naar helderheid en richting. Ik daag je uit om diep in jezelf te kijken en het beste in jezelf naar boven te halen. We gaan samen op zoek naar wat jou echt drijft, naar de waarden die voor jou essentieel zijn en naar de weg die het meest resoneert met jouw ware zelf.

Mijn coaching is niet zomaar een gesprek, het is een transformatieve ervaring. Ik help je de wijsheid te vinden die al in je zit – in je hoofd, je hart, je buik. Samen doorbreken we de patronen die je tegenhouden en bouwen we aan een toekomst waarin je vervulling vindt.

Bij Finding Ways ligt de focus op jou en jouw unieke pad. In een wereld die steeds complexer wordt, is het cruciaal om je innerlijke kompas te versterken en te luisteren naar de stem die je vertelt waar jouw grootste kracht ligt.

Via diverse werkvormen, buiten zijn, de natuur en andere wegen die zich aandienen verdiep je je steeds verder in jezelf.

Samen creëren we een visie die niet alleen jou inspireert, maar ook de wereld om je heen verandert.

Het is tijd om de regie te nemen over jouw leven. Om de stap te zetten naar wie je echt wilt zijn en de impact te maken die je diep van binnen voelt. Je hebt alles in je om grootse dingen te doen – het enige wat je hoeft te doen, is die eerste stap zetten. En ik ben hier om je daarbij te helpen.

Bij Finding Ways is het vinden van jouw missie, mijn missie. Laten we samen de weg vinden naar het leven dat jij voor ogen hebt.

Reviews van eerdere coachees

Lilian heeft me enorm geholpen om beter om te gaan met spannende situaties op het werk, vooral in hiërarchie. Ze is professioneel, luistert goed en verbind zich echt. Ze heeft echt een blijvende impact gehad!

– George P.

Als sparringpartner heeft zij door te luisteren, het stellen van de juiste verrassende vragen, mij mogelijkheden laten inzien die ik daarvoor niet voor mogelijk had gehouden. Ze heeft ontzettend snel de context door, binnen een gesprek leek het alsof ze mijn organisatie al jaren kende!

– Remko G.

Lilian is in staat om je andere wegen in je hoofd én lijf te laten bewandelen. Hierdoor ervaar ik veel meer verbinding in mezelf én heb ik vele nieuwe inzichten opgedaan. Ik heb blokkades ontdekt en op kunnen heffen. Ik weet nu écht waar mijn betekenis zit en hoe ik dat in werk en privé kan en wil voorleven.

– Anniek L.